Gillar du 1960-talet? Då ska du naturligtvis bli en av våra ca 300 medlemmar i POP-60 Helsingborg!

Vi har medlemsträffar ett par gånger i månaden med: After work, popquiz, Tio i Topp, föreläsningar med 60-talsprofiler, talarkvällar av musiker och danskvällar med liveband. Under sommaren har vi utomhusaktiviteter, så som bland annat grill och allsång på stranden. POP-60 är också en del av Helsingborgsfesten Hx, med vår 60-talsscen. Föreningen åker även på 60-talsresor till England. Utöver trevligt sällskap får du som medlem bland annat fina rabatter och inbjudningar till medlemsexklusiva evenemang och konserter.

Medlemskap i föreningen POP-60 Helsingborg kostar 150 kronor per kalenderår (jan-dec) och betalas in till plusgiro 1050889-3.
Ange namn, adress och mejladress i meddelandefältet.

Glöm inte att meddela oss om du byter mejladress eller flyttar. Adressändringen skickar du enklast till oss på info@pop-60.se

10 reaktioner till “BLI MEDLEM

      1. Hej Kjeld Jensen! Du är välkommen att bli medlem i pop 60 Du blir medlem genom att betala 150 kr till Plusgiro 1050889-3. Ange namn och mejladress. Välkommen!

  1. Hej Pop-60!
    Skulle gärna vilja bli medlem i er förening, går det att bli det redan nu inför sommarens viskvällar? Hur blir medlemsavgiften?
    Hälsningar Eva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s